Ministerul Educaţiei va reprograma susţinerea tezelor unice în sesiunea specială din intervalul 28 mai - 4 iunie , în cazul în care cadrele didactice nu renunţă la greva generală programată pentru zilele de 5, 13 şi 21 mai, a declarat pentru NewIn, secretarul de stat Adriana Pană.

Federaţiile sindicatelor din educaţie au decis declanşarea grevei generale în zilele în care se desfăşoară teze cu subiect unic, respectiv 5, 13 şi 21 mai, din cauza nerespectării prevederilor legale legate de salariile cadrelor didactice.
Decizia a fost luată în comun de FSLI, Federaţia Spiru Haret, Federaţia Educaţiei Naţionale şi Federaţia Alma Mater. Cadrele didactice din învăţământul superior reprezentate de Alma Mater vor lua parte la grevă.

Potrivit sindicaliştilor, zilele în care se desfăşoară tezele unice niciun profesor nu va fi la ore iar în cazul în care ministerul Educaţiei va găsi soluţii pentru rezolvarea situaţiei salariilor profesorilor, tezele ar putea fi ţinute în sesiunea specială, 28 mai - 4 iunie.

http://www.realitatea.net/tezele-unice-vor-fi-reprogramate-in-intervalul-28-mai---4-iunie_508357.html

Deci incepe sa fie din ce in ce mai frumos. Va dati seama ca astia dau peste cap admiterea cu 1 luna ??? Adica noi vom afla unde suntem repartizati pe 1 iulie. Pai imi bag ceva, cea mai misto vacanta s-a dus naibii. Sad

 

“ar putea fi tinute” –> adica nici in asta am putea sa dam. Pai ***, de ce mai dam tezele, sa ne admita asa direct.